Stoiximan Super League

Βασιλειάδης: «Ιδανική λύση το Γουδή»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Ιδανική λύση» χαρακτήρισε το Γουδή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPΗA, αναφερόμενος στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο κ. Βασιλειάδης μίλησε και για το θέμα ΟΑΚΑ και την πρόταση της «πράσινης» ΚΑΕ να το κάνει δικό της για 99 χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Γουδή: "Είναι πολύ καλή λύση το Γουδή για το γήπεδο του Παναθηναϊκού από άποψη ανάπλασης, είναι ιδανική» εκτιμώντας πως δεν θα επιβαρυνθεί ο αστικός ιστός ούτε θα αφαιρεθεί κομμάτι από το άλσος. Δεν θα φτιάξει το κράτος το γήπεδο του ΠΑΟ. Υπάρχουν και τράπεζες και επενδυτές. Ο χρηματοδότης θα παίξει κομβικό ρόλο για το γήπεδο".

Για τη Λεωφόρο: Μετά την κατασκευή του γηπέδου, θα υπάρξει ανάπλαση. Ένας χώρος ανάσας για το σύνολο της πόλης θα γίνει".

Για τη συνάντηση που είχε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: "Πρέπει οι τόνοι γενικά να κρατηθούν χαμηλά. Είναι νωρίς ακόμα να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ανταλλαγής απόψεων. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας τον επόμενο μήνα".

Για το ΟΑΚΑ: "Έχει μεγάλη ιδιομορφία. Έχει μέσα ομοσπονδίες και αθλήματα που είναι ολυμπιακά. Πρέπει να υπάρχει μια πρόνοια για τις ομοσπονδίες. Ένα πλάνο χρειάζεται που να είναι βιώσιμο. Το ελληνικό κράτος προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητές του".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x