Stoiximan Super League

Βασιλειάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Πρέπει να δούμε το θέμα των μετακινήσεων-Δεν μας τιμά αυτό που συμβαίνει»

Το τεράστιο θέμα των μετακινήσεων των οπαδών, έθιξε μεταξύ άλλων στον ΣΠΟΡ FM ο υφ. αθλητισμού, Γ, Βασιλειάδης, που τόνισε ότι δεν μας τιμά η κατάσταση. Δείτε τι λέει για τον τελικό Κυπέλλουμ μπάσκετ.

Το σχόλιο του για ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό, αυτό των μετακινήσεων των οπαδών, έκανε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η κατάσταση είναι προβληματική και δεν τιμά τους εμπλεκόμενους που δεν έχουν καταφέρει να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Αναφερόμενος στο θέμα της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ, ανέφερε ότι εξετάζεται το πλάνο για το ποιοι θα είναι εκείνοι που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.





Αναλυτικά όσα είπε για τις μετακινήσεις οπαδών

-την τιμωρία της ΑΕΚ για μετακίνηση οπαδών στο ματς με τον Παναιτωλικό και τη μη τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει σκέψη, υπάρχει επιταγή του νόμου. Είναι ο νόμος Γερουλάνου και δυστυχώς θα πρέπει να γίνει η χρήση του. Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες. Θα πρέπει να δούμε συνολικά το θέμα των μετακινήσεων. Δεν μας τιμά αυτό που συμβαίνει, είναι προβληματικό. Τα όρια μεταξύ οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης είναι πολλές φορές από λεπτά ως αστεία. Υπάρχουν ευθύνες. Αν μπουν 200 συνεννοημένοι μέσα και μετά βγάλουν τα πανό, πώς μπορεί να το ξέρει και η αστυνομία; Έχω στο μυαλό μου να γίνει μια συνάντηση με τις μεγάλες ΠΑΕ και τη λίγκα, να δούμε πώς θα πάμε ως το τέλος της σεζόν και να βάλουμε ένα πλαίσιο με μεγάλα πρόστιμα. Στη Νέα Σμύρνη και το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ υπήρχε απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης. Είναι γνωστό στις τάξεις των οπαδών ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου με αυτούς του ΠΑΟΚ δεν παίζουν ξύλο. Σε κάθε περίπτωση επιτρεπόταν η μεμονωμένη μετακίνηση. Στη Λιβαδειά δεν επιτράπηκε στην ΑΕΚ λόγω του ιστορικού εκεί πέρα. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω ‘τι θα απαγορεύσω σήμερα’. Υπάρχουν οι σχετικές εισηγήσεις. Έχω πάρει την πρωτοβουλία για μία ομάδα εργασίας που θα νομοθετήσει για την επόμενη μέρα. Τοποθετούμαι υπέρ των μετακινήσεων, αλλά θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Το επόμενο διάστημα θα προκαλέσω μια σύσκεψη, αλλά να πάρουν όλοι τις ευθύνες τους».

-τον τελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ: «Περιμένω την εισήγηση της ομοσπονδίας. Έχω την αίσθηση πως έχουν κάτι καλό στο μυαλό τους για να έχουμε μια γιορτή μετά και τις περσινές ασχήμιες. Τώρα αν θα είναι με μαθητές, αν θα είναι με τους Πελαργούς, θα το δούμε… Ενδεχόμενα θα υπάρχουν και φιλοξενούμενοι οπαδών των δύο ομάδων, οι κάτοχοι των καλών εισιτηρίων διαρκείας. Φαίνεται πως φέτος τα πράγματα πάνε καλύτερα. Έχει οριστεί η έδρα εδώ και καιρό, έχουν παρθεί όλα τα μέτρα για να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας η έδρα του τελικού και το προσεχές διάστημα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις».

Δείτε εδώ τι είπε για Ολυμπιακό

Δείτε εδώ τι είπε για τις δηλώσεις Ζουράρι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x