Stoiximan Super League

Βασιλόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Η ΑΕΚ με κάλεσε στον αγιασμό και πριν διέρρεε ότι δεν δίνω ρεύμα»

Ο Άρης Βασιλόπουλος δεν παρέστη στον αγιασμό για την «Αγιά-Σοφιά», αφού όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM, λίγες ώρες πριν, από την ΑΕΚ διέρρεαν εναντίον του, ότι δεν θα δώσει ρεύμα για την εκδήλωση.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Βασίλη Βέργη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μη παρουσία του στον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση της «Αγιά-Σοφιάς».

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν γινόταν να παραστεί, από τη στιγμή που δύο ώρες πριν, η ΑΕΚ μέσω διαρροής τόνιζε ότι δεν εμπιστεύεται τη Δημοτική Αρχή, ούτε καν για τον ηλεκτροφωτισμό του οικοπέδου και πως υπήρχαν σκέψεις να «επιστρατευτούν» γεννήτριες για την εκδήλωση.

«Επιτρέψτε μου να μην το σχολιάσω αυτό» είπε αρχικά, αλλά στη συνέχεια, ερωτηθείς αν θεωρεί καλοπροαίρετη την πρόσκληση, ανέφερε:

«Όταν κάνεις μια πρόσκληση και 2-3 ώρες πριν την έναρξη βγάζεις δημοσίευμα ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στο Δήμο και πως θα φέρνεις γεννήτριες, δείχνει τι σκέφτεσαι. Αυτό έγινε μέσω διαρροής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x