Super League 2

Βασιλόπουλος: «Θετική διάθεση υπάρχει, αλλά…»

Από την πλευρά του Δήμου υπάρχει θετική διάθεση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με τον Άρη Βασιλόπουλο, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση, όπως είπε…

Διατεθειμένος να αξιολογήσει την επιστημονική μελέτη των ανθρώπων της ΑΕΚ, για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, δήλωσε ο Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει θετική διάθεση.

«Θέλω να κάνω μία σύντομη δήλωση. Έγινε μία συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να λυθούν κάποια ζητήματα. Υπάρχουν κάποιες επισημάνσεις που είχαμε κάνει προεκλογικά και τις έχουμε κάνει και τώρα. Μας έγινε μία αναλυτική ενημέρωση για την υπογειοποίηση και για άλλα τεχνικά ζητήματα. Υπήρξαν ερωτήσεις από την επιστημονική ομάδα. Τα δεδομένα που λάβαμε θα τα αξιολογήσουμε και στην συνέχεια θα μιλήσουμε πάλι με την ΑΕΚ. Υπάρχει θετική διάθεση. Η θέση μας είναι γνωστή και υπέρ του γηπέδου που το θέλουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουμε κάποιες επισημάνεις που είχαμε και πριν τις εκλογές. Είναι γνωστές και τις εξετάζουμε», ήταν τα όσα δήλωσε ο Άρης Βασιλόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x