Ισπανία

«Βάσκος» ο Ντε Μπιάζι;

Ρεπορτάζ της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «As» αναφέρει πως ο Ιταλός προπονητής Τζιάνι Ντε Μπιάζι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλαβές.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «As» τονίζει πως Αλαβές και Τζιάνι Ντε Μπιάζι αναμένεται να πορευτούν μαζί. Ο βασκικός σύλλογος βρίσκεται στην τελευταία θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να έχει κατορθώσει να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Πρόσφατα η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην απόλυση του προπονητή, Λουίς Θουμπελντία τον οποίο αντικατέστησε προσωρινά ο υπηρεσιακός Τσάβι Σαμπέγιο. Ο τελευταίος θα καθοδηγήσει την Αλαβές και στον αυριανό αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης ο Ντε Μπιάζι.

Ο Ιταλός τεχνικός πρόσφατα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της εθνικής Αλβανίας, την οποία οδήγησε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016. Κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε ισπανικό σύλλογο(Λεβάντε , 2007-2008) και με την πλούσια εμπειρία του στοχεύει να οδηγήσει τους φιναλίστ του ισπανικού κυπέλλου μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x