Stoiximan Super League

Βάζει το… κερασάκι με στόπερ η ΑΕΚ!

Έτοιμη να κλείσει ιδανικά το ντεμαράζ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι η ΑΕΚ. Μετά το κόλπο με Κονέ και το happy end με Αραούχο, διαλέγει τον παίκτη με τον οποίο θα ενισχυθεί (και) στην άμυνα

Ο μεγάλος πόθος (έστω και χωρίς τους δικούς της όρους) ικανοποιήθηκε. Ο Σέρχιο Αραούχο θα φορέσει και φέτος τα κιτρινόμαυρα.

Παράλληλα όμως με το απόλυτο σίριαλ του καλοκαιριού, η ΑΕΚ κινήθηκε -και εξακολουθεί να κινείται- δυναμικά και στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα.

Έχοντας κλείσει ιδανικά λοιπόν το κενό στην επίθεση και φροντίζοντας να ενισχυθεί και στη θέση του χαφ -με τη δοκιμασμένη και εξαιρετικά συμφέρουσα λύση του Κονέ- η «Ένωση» ετοιμάζει να βάλει το… κερασάκι στη μεταγραφική «τούρτα»: Με την απόκτηση του στόπερ που έχει κριθεί απαραίτητη λόγω της επέμβασης του Τσιγκρίνσκι.

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία, τέσσερις είναι οι περιπτώσεις από τις οποίες φαίνεται ότι θα επιλέξουν οι «κιτρινόμαυροι». Δυο εξ αυτών είναι γνωστές από τις προηγούμενες μέρες. Ο Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ -που έχει προταθεί καιρό και μάλιστα έριξε πρόσφατα τις απαιτήσεις του- και ο Ντάγκλας Τεϊσέιρα της Σπόρτινγκ, που εξακολουθεί να απασχολεί.

Από ‘κει και πέρα τις τελευταίες ώρες ήρθε στο προσκήνιο και το όνομα του Χόρντουρ Μάνουσον. Πρόκειται για Ισλανδό στόπερ που αγωνίζεται στην Μπρίστολ Σίτι και ο οποίος ανήκοντας για μια πενταετία στη Γιουβέντους αγωνίστηκε δανεικός τα προηγούμενα χρόνια σε Σπέτσια και Τσεζένα.

Πέρα όμως από τον 24χρονο αμυντικό (που μπορεί κι εκείνος να έρθει ως δανεικός), υπάρχει και ο Χοσέ Μανουέλ Φλόρες Μορένο -γνωστότερος και ως Τσίκο. Μια επιλογή που φαντάζει πιο ασφαλής (αφού αγωνίστηκε τρία χρόνια στο Κατάρ, αλλά προηγουμένως είχε σημαντική θητεία σε Αλμερία, Τζένοα και Σουόνσι), ωστόσο δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους προηγούμενους.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται εξελίξεις μέσα στη μέρα και για τον στόπερ, χωρίς να αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί κάποιος (υπό το σκεπτικό να αξιοποιηθούν οι Τζανετόπουλος και Γιαννούτσος, οι οποίοι υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x