Stoiximan Super League

Βάζουν κάτω το νέο Παναθηναϊκό Ζιλμπέρτο-Αλαφούζος

Τις εισηγήσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος για να ληφθούν αποφάσεις εν όψει της νέας σεζόν. Δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα Στραματσόνι. Ποιοι παίκτες φεύγουν.

Ο Παναθηναϊκός παίζει απόψε έναν τελικό για τα playoffs με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ήδη κοιτάζει την επόμενη μέρα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, στην ομάδα θα υπάρξουν αλλαγές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη και δίπλα στην ομάδα, αλλά με την επιστροφή του στην Αθήνα θα γίνει ραντεβού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμπιστεύεται απόλυτα την κρίση του Βραζιλιάνου μέσου, που έχει σχηματίσει άποψη για την ομάδα. Είναι προφανές πως τόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, όσο και ο νέος τεχνικός διευθυντής δεν έχουν διακρίνει τη βελτίωση που θα προσδοκούσαν, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει μέχρι τώρα να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Πάντως οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να είναι άμεσες, καθώς η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα αρχίσει στις 27 Ιουνίου και ένα μήνα μετά θα υπάρχουν οι πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ της νέας σεζόν, δεδομένη είναι η αποχώρηση του Μάικλ Εσιέν του Βίκτορ Σάντσεθ (που όμως έχουν συμβόλαιο και πρέπει να το λύσουν), του Πράνιτς και του Μαμούτε, ο Πέτριτς κρεμά τα παπούτσια του, ενώ μοιάζει απίθανο να συνεχίσει και ο Λούκας Εβαντζελίστα. Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός μεσοαμυντικού κλάσης, αλλά κι ενός φορ, με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο να αποτελεί διακαή πόθο αλλά να πρόκειται για δύσκολη περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x