Αγγλία

«Βέλη» Σνόντγκρας σε Μπίλιτς

Ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας τα έβαλε με τον Σλάβεν Μπίλιτς για τον παραγκωνισμό του στο διάστημα που έπαιζε στη Γουέστ Χαμ.

Μοναδικός υπεύθυνος για το ανεπιτυχές πέρασμά του από την Γουέστ Χαμ είναι για τον Ρόμπερτ Σνόντγκρας ο προπονητής της Σλάβεν Μπίλιτς, κάτι που εξέφρασε και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο νυν παίκτης της Άστον Βίλα.

«Ήμουν στην Γουέστ Χαμ και είχα έναν προπονητή, ο οποίος δεν με έβαζε στη θέση μου, κάτι το οποίο για να είμαι ειλικρινής ήταν πολύ δύσκολο για μένα», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος.

«Μάλιστα πήγα να το συζητήσω μαζί του και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι του είπα πως αν σκοπεύει να με χρησιμοποιήσει για αντικαταστάτη του Παγέτ, τότε λυπάμαι όμως δεν αγωνίζομαι σε αυτή τη θέση. Φέτος επίσης του ξεκαθάρισα σε κουβέντα την οποία είχαμε ότι έχω ανάγκη να αγωνιστώ σε παιχνίδια στη κανονική μου θέση ώστε να αποδείξω την αξία μου, όμως ούτε πάλι κάτι τέτοιο συνέβη», συμπλήρωσε ο Σκωτσέζος μεσοεπιθετικός.

Τέλος, αφού εξέθεσε πλήρως με τα λόγια του τον 48χρονο τεχνικό, μίλησε για το επόμενο κεφάλαιο στη καριέρα του, τον δανεισμό του στη Βίλα: «Είμαι χαρούμενος που επιτέλους εδώ έχω έναν προπονητή, ο οποίος με καταλαβαίνει. Σίγουρα βοηθάει ότι τον είχα και στην Χαλ, όμως αυτό το οποίο πραγματικά μετράει είναι ότι αντιλαμβάνεται το γεγονός πως για να πάρει κανείς το καλύτερο από κάποιον ποδοσφαιριστή του πρέπει να τον βάζει στη κανονική του θέση».

Ο Σνόντγκρας μεταγράφηκε στα «σφυριά» τον περασμένο Γενάρη με 11 εκατ. ευρώ όμως ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί, μετρώντας μόνο 15 εμφανίσεις και πλέον θα αγωνιστεί στο «Βίλα Παρκ» ως δανεικός.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x