Super League 2

Βέλιτς: «Θα το παλέψουμε»

Οι συνθήκες που επικρατούν στον Εργοτέλη δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ εκθείασε τους παίκτες του.

Αρκετά προβληματισμένος για τη φετινή του… αποστολή στον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Γιάσμινγκο Βέλιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας στον Γιώργο Χελάκη. Ο 50χρονος τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στη διάθεση του και από την προσήλωση των ποδοσφαιριστών του, αλλά έδειξε ότι είναι κάτι άλλο υπάρχει στο μυαλό του χωρίς να κάνει σαφές το τί ακριβώς εννοεί. «Οι παίκτες μου έχουν κάνει καλή δουλειά, θα παλεύουμε τα ματς μέχρι τέλους», ανέφερε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πρωτάθλημα της Football League που ξεκινάει σήμερα: «Είμαι βέβαιος ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο. Θα είναι συναρπαστικό. Οι πληροφορίες που έχουμε δεν είναι πολλές επειδή εμείς είμαστε σε νησί σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες. Αλλά ξέρω τις ομάδες από πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είναι πολλές δυνατές και ισάξιες ομάδες. Δεν γνωρίζω τόσο καλά τις ομάδες, που προέρχονται από τον βόρειο όμιλο. Από τις πληροφορίες που έχουμε θα υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Πρόκειται για ομάδες που είναι έτοιμες από πέρυσι, όπως Απόλλωνας. Υπάρχουν ομάδες με φιλοδοξίες όπως η Λάρισα, η Λαμία, η Καλλιθέα, αλλά και όχι μόνο. Μπορεί να ξεχάσω κάποια».

-τους στόχους του Εργοτέλη: ««Είναι νωρίς να προσδιορίσουμε τους στόχους μας και να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Έως ένα βαθμό είμαι προβληματισμένος και στενοχωρημένος. Δεν είναι ακριβώς οι συνθήκες όπως μας είχαν υποσχεθεί. Όμως, η δομή της ομάδας είναι καλή, καθώς προέρχεται από την πρώτη κατηγορία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να δείξουμε υπομονή έτσι ώστε να βελτιωθούν άμεσα κάποιας φύσης συνθήκες και να γίνουν το Δεκέμβριο κάποιες κινήσεις με κατεύθυνση την ισορροπία του ρόστερ. Είμαι ενθουσιασμένος από τους ποδοσφαιριστές μου για τη δουλειά που κάνουν. Έχουν δουλέψει σκληρά και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια ομάδα που θα παλέψει μέχρι τέλους. Κάθε Κυριακή θα πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό».

-το ματς (28/9, 18:00) της πρεμιέρας με τα Χανιά: «Δεν είναι απλά τοπικό ντέρμπι. Είναι μια καλή, ανταγωνιστική ομάδα. Την έχουμε αντιμετωπίσει στην προετοιμασία. Έχει πάρει καλούς παίκτες που έχουν παραστάσεις από τη Β’ Εθνική. Είμαστε μια νεανική και ενθουσιώδης ομάδα που της λείπει η εμπειρία και πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x