Stoiximan Super League

Κοντά σε συμφωνία για Μολέντο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Στο «τραπέζι» και ο Μυστακίδης

Κοντά σε συμφωνία για τον Μολέντο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση, ύψους 400.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μυστακίδη!

Τελειώνει το «σίριαλ» του Ροντρίγκο Μολέντο!

Το ραντεβού ανάμεσα στους Λούμπος Μίχελ και Διαμαντόπουλο-Τουμαζάτο, παρουσία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ολοκληρώθηκε και όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο «δικέφαλος» κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση στο «τριφύλλι», ύψους 400-420 χιλιάδων ευρώ!

Δηλαδή, οι Κυπελλούχοι δίνουν, πλέον, περίπου 100.000 ευρώ περισσότερα από την τελευταία προσφορά τους…

Στο «τραπέζι», δε, πλην των Κάτσε-Κωνσταντινίδη ως έμψυχα ανταλλάγματα, «έπεσε» και το όνομα του Γιάννη Μυστακίδη!

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία (χωρίς να έχει κλείσει κάτι ακόμα), και το μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση από τους Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο, που έχουν, φυσικά, τον τελευταίο λόγο.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, πάντως, είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως ο ίδιος είναι «ΟΚ» με τα αιτήματά τους, και θα περιμένει, απλά, το «πράσινο φως» από τον μεγαλομέτοχο του «δικεφάλου», ενώ ο Μολέντο, από τη δική του πλευρά, τόνισε στον κ. Μίχελ πως τον καλύπτει απόλυτα η πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, τις τελευταίες ώρες άλλη ελληνική ομάδα επιχείρησε να μπει «σφήνα», για να πάρει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x