Stoiximan Super League

Βελτιώνονται για το… νταμπλ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το απαίτησε.Το ίδιο θέλει και ο κόσμος του.Και οι παίκτες του Ολυμπιακού δουλεύουν υπό τον Περέιρα για να εμφανιστούν βελτιωμένοι με στόχο το νταμπλ.Μοναδικό πρόβλημα ο Φουστέρ.

Η ανάγκη αγωνιστικής βελτίωσης στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη. Το απαιτούν διοίκηση και κόσμος, αλλά το αντιλαμβάνονται και τα ίδια τα μέλη της ομάδας. Γι’ αυτό και ο Βίτορ Περέιρα έχει στρώσει τους παίκτες του στη δουλειά με τις προπονήσεις να θυμίζουν… καλοκαιρινή προετοιμασία. Άλλωστε ο Πορτογάλος προπονητής για πρώτη φορά έχει τόσες μέρες στη διάθεσή του τους παίκτες του χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στον ορίζοντα για τον Ολυμπιακό υπάρχει αρχικά το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, που εφόσον αρθεί το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο κι όχι την Κυριακή, κι αμέσως μετά η ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την επόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τα τελειώματα φάσεων, με δίτερμα σε μικρό χώρο («μονομαχίες» τέσσερις εναντίον τεσσάρων) αλλά και στα 3/4 του γηπέδου. Στο τέλος έμειναν πολλοί εκ των ποδοσφαιριστών και έκαναν εξειδικευμένη δουλειά, ο καθένας σε διαφορετικό τομέα και πάνω σε σέντρες, τελειώματα, πάσες, εναλλαγές της μπάλας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα, πλην της γνωστής απουσίας του Φουστέρ που κάνει θεραπεία. Ατομικό έκανε ο Στρέζος, ενώ ο Γιαννιώτης έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Η προπόνηση την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x