Πορτογαλία

Επέλεξε Μπενφίκα το «wonderkid» της Νόρτζελαντ, «πόρτα» σε Λίβερπουλ!

Στην Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του το νέο αστέρι του νορβηγικού ποδοσφαίρου Αντρέας Σέλντερουπ, με τον 18χρονο να απορρίπτει την πρόταση της Λίβερπουλ.

Η Μπενφίκα θα είναι η επόμενη ομάδα του «wonderkid» της Νόρτζελαντ, Αντρέας Σέλντερουπ, με τον 18χρονο ταλαντούχο επιθετικό να απορρίπτει την πρόταση της Λίβερπουλ προκειμένου να μετακομίσει στην Πορτογαλία.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μετακίνηση του Νορβηγού στην πορτογαλική θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, έχοντας ολοκληρώσει και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η Μπενφίκα θα βγάλει από τα «ταμεία» της ένα ποσό της τάξης των 14 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, ενώ ένα ποσοστό 20% από την επόμενη πώληση του διατηρεί η Νόρτζελαντ, στην οποία ανήκει.

Επιπλέον υπογραμμίζεται πως ο Σέλντερουπ απέρριψε την προοπτική της Λίβερπουλ, καθώς οι «αετοί» θεωρούνται καλύτερο βήμα για την ώρα όπως ακριβώς είχε κάνει και ο συμπατριώτης του, Έρλινγκ Χάαλαντ προ λίγων ετών πηγαίνοντας στην Ντόρτμουντ.



Ποιόν των ακαδημιών της Μπόντο Γκλιμτ, μετακόμισε στη Δανία και αυτές της Νόρτζελαντ τον Ιούλιο το 2021, και από τον Γενάρη του 2021 όταν και μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα κατέγραψε 17 τέρματα και πέντε ασίστ σε 56 εμφανίσεις, αγωνιζόμενος κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας μέχρι και αυτή της Κ21 που έκανε ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο του 2021. Η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x