Αγγλία

Βενγκέρ: «Αστείο το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας»

Έξαλλος για μία ακόμη φορά με τη διαιτησία ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ χαρακτηρίζοντας αστεία απόφαση το πέναλτι με το οποίο η Τσέλσι ισοφάρισε σε 1-1 την Άρσεναλ πριν το τελικό 2-2.

Λάβρος κατά της διαιτησίας για δεύτερο συνεχές ματς της Άρσεναλ ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ. Αυτή τη φορά αμφισβήτησε έντονα το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Τσέλσι σε επαφή του Μπεγερίν με τον Αζάρ κι επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν σε 1-1, πριν το τελικό 2-2.

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι και το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι πως δεχτήκαμε γκολ αμέσως μετά το 1-0 χάρη σε μια αστεία απόφαση για πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας. Δείχναμε να έχουμε κάκιστη ψυχολογία στη συνέχεια, αλλά είχαμε τα αποθέματα να φτάσουμε στο 2-2, που ίσως και να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες αποφάσεις. Ξαναλέω πως είναι μια αστεία απόφαση, θα μπορούσαν να δίνονται δέκα τέτοια πέναλτι σε κάθε ματς. Αν δείτε τι γράφουν στο εξωτερικό για αυτό και τι οι αγγλικές εφημερίδες θα καταλάβετε τη διαφορά. Είμαι πολύ εξοργισμένος για να μιλήσω άλλο γι’ αυτό το θέμα. Τα παιχνίδια χαλάνε από παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως θα παίξουμε όπως θέλουμε», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x