Αγγλία

Βενγκέρ: «Δεν πρέπει να με κρίνουν μόνο για τις τελευταίες δυο βδομάδες»

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Αρσέν Βενγκερ στο «τιμόνι» της Άρσεναλ και ο ίδιος σε δηλώσεις του, θέλησε να απαντήσει στους επικριτές του.

Έντονη κριτική δέχεται ο Αρσέν Βενγκερ για τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα των τελευταίων δύο βδομάδων και το μέλλον του στους «κανονιέρηδες» είναι υπό μεγάλη αμφισβήτηση.

Σε δηλώσεις του θέλησε να απαντήσει στις φήμες για το μέλλον του και να κατευνάσει τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του καθώς ακολουθούν τρία πολύ σημαντικά ματς ,με Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, Λίνκολν για το Κύπελλο και Γουέστ Μπρομ για την Πρέμιερ Λιγκ, που χρειάζεται την στήριξη των φιλάθλων της ομάδας.

«Είμαι στην ομάδα εδώ και 20 χρόνια και πιστεύω ότι έχω βοηθήσει να χτιστεί αυτό το κλαμπ. Δεν έχω πάρει την απόφαση μου ακόμα. Θα περιμένω να δω πως θα τελειώσει η σεζόν ώστε να έχω μια ευρύτερη εικόνα. Δεν πρέπει να στηρίζεις τέτοια απόφαση μόνο σε ένα ή δυο άσχημα αποτελέσματα», υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός.

«Πρέπει να δούμε με ευρύτερη εικόνα, αν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στην ομάδα και να την ανεβάσουμε επίπεδο και όχι να πάρουμε μια απόφαση που να συνδέεται μόνο με τις τελευταίες δυο βδομάδες και όχι με τα προηγούμενα είκοσι χρόνια»,κατέληξε ο Βενγκερ.

Επιμέλεια: Ελένη Αρωνιάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x