Αγγλία

Βενγκέρ για Καθόρλα: «Το χειρότερο πρόβλημα που έχω δει... »

Τη λύπη του για όσα δεινά έχει περάσει ο Σάντι Καθόρλα με τον τραυματισμό του, που μάλιστα χρειάστηκε να «δέσει» το σημείο του Αχίλλειου τένοντα με δέρμα από το χέρι του, εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Τη λύπη του για όσα δεινά έχει περάσει ο Σάντι Καθόρλα με τον τραυματισμό του, που μάλιστα χρειάστηκε να «δέσει» το σημείο του Αχίλλειου τένοντα με δέρμα από το χέρι του, εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως περιμένει τον ποδοσφαιριστή με το νέο έτος...

Έχοντας ξεπεράσει πλέον τον έναν χρόνο απουσίας από τα γήπεδα, με απίστευτη ταλαιπωρία, πολλές επεμβάσεις και πρόβλημα μόλυνσης που του «έτρωγε» τον ιστό του ποδιού του, ο Καθόρλα πλέον βρίσκεται σε καλό δρόμο για να καταφέρει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Αν και οι γιατροί του είχαν πει ότι θα πρέπει να είναι χαρούμενος όταν καταφέρει να περπατήσει κανονικά, εκείνος έκανε το κάτι παραπάνω και ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο γήπεδο.

Μιλώντας για την περίπτωσή του, ο Αρσέν Βενγκέρ ανέφερε:

«Είναι το χειρότερο πρόβλημα που έχω αντικρίσει. Όλα ξεκίνησαν από έναν πόνο στον Αχίλλειο τένοντα και πήγαινε όλο προς το χειρότερο. Ξέρω πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο Καθόρλα και πόσο θέλει να επιστρέψει και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι του έχει συμβεί. Είναι απίστευτο. Τον είδα πριν έναν μήνα και του είπα να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί. Μακάρι να τον έχουμε μαζί μας τον Ιανουάριο...».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x