Champions League

Βενγκέρ: «Η Βασιλεία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος»

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσεν Βενγκέρ υποστήριξε πως ο αγώνας της Τετάρτης για το Champions League κόντρα στην Βασιλεία δεν θα είναι εύκολος για τους «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Βασιλεία έχοντας κεκτημένη ταχύτητα μετά από την σπουδαία νίκη της σε βάρος της Τσέλσι με 3-0. Όλα αυτά μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα με την Παρί Σεν Ζερμέν, μέσα στο Παρίσι (1-1) και την άνετη νίκη με 4-1 απέναντι στην Χαλ.

Πάντως ο Αλσατός τεχνικός, λάτρης της τακτικής προειδοποίησε τους παίκτες του ότι το παιχνίδι με τους Ελβετούς δεν θα είναι εύκολο καθώς η προϊστορία της με τους αγγλικούς συλλόγους είναι αρκετά καλή.

«Όλοι θα πιστέψουν πως η Βασιλεία θα είναι εύκολος αντίπαλος και μετά βλέπεις τα αποτελέσματα που έχει φέρει με αγγλικούς συλλόγους και βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Για να συνεχίσει λέγοντας : «Νίκησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι και την Λίβερπουλ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος διότι αν δεν το κάνουμε θα έχουμε κακές συνέπειες».

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x