Αγγλία

Βενγκέρ: «Η Ελλάδα βγάζει φανταστικούς παίκτες. Ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας από αυτούς»

Εντυπωσιασμένος από τον Ντίνο Μαυροπάνο δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση να τον κρατήσει στην Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και στο σημείο κλειδί για την καριέρα του.

Δηλώσεις στο πλαίσιο της πρώτης μεγάλης συνέντευξης του Ντίνου Μαυροπάνου έκανε και ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα αμυντικό, σχολίασε την απόφασή του να τον διατηρήσει στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και τόνισε πως ο τρόπος που θα ανταποκριθεί σε καταστάσεις πίεσης θα είναι καθοριστικός για το μέλλον του.

«Είναι εξαιρετικά άνετος σε επίπεδο τεχνικής με την μπάλα στα πόδια, είναι ευκίνητος και την ίδια ώρα αρκετά ταχυδυναμικός. Αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι πως θα ανταποκριθεί στην πίεση, διότι έχει ακόμα έλλειψη από παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Δεν ξέρω πως θα του βγει αυτό στα παιχνίδια, δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί στην Αγγλία και στις αναμετρήσεις απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους. Πρέπει να το δούμε αυτό. Προς το παρόν είμαι πολύ χαρούμενος από αυτό που έχω δει και αποφάσισα να τον κρατήσω ως τον Μάιο.

Όταν πηγαίνεις σε μία μεγάλη ομάδα και ειδικά σε μία από αυτές της Premier League η πίεση είναι μία βασική διαφορά. Κάθε παιχνίδι, κάθε λάθος, κάθε φάση αναλύεται και αυτό προσθέτει πίεση. Καμιά φορά αν κάνεις ένα λάθος σε μία μικρή ομάδα δεν έχει τόση σημασία, αλλά εδώ είναι αλλιώς. Η Ελλάδα παράγει πολύ καλούς αμυντικούς, έχει καταπληκτικό ομαδικό αθλητισμό, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βγάζει φανταστικούς παίκτες. Ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας έξ’ αυτών, από όσα έχω δει μέχρι στιγμής. Δείχνει έξυπνος και ελπίζουμε ότι θα εξελιχθεί και θα γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής για την Ελλάδα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x