Αγγλία

«Μου θυμίζει τον Βάρντι ο Λούκας»

Την εμπιστοσύνη των οπαδών της Άρσεναλ ζήτησε για μια ακόμα χρονιά ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις Βάρντι-Πέρεθ.

Η υπομονή των φίλων της Άρσεναλ έχει εξαντληθεί τα τελευταία χρόνια και φέτος φαίνεται ότι θα είναι μια απ’ τα ίδια αφού η ομάδα του Λονδίνου έχει αγοράσει μόνο τον Γκράνιτ Τσάκα και τον Λούκας Πέρεθ, ενώ είναι πολύ κοντά ο Σκόντραν Μουστάφι.

Αυτές οι μεταγραφές όμως δεν ενθουσίασαν το κοινό των «κανονιέρηδων» και το γνωστό – πλέον – σύνθημα των οπαδών «spend some fu… money» (ξόδεψε μερικά γαμ… λεφτά) αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Γουότφορντ.

Ο 66χρονος προπονητής δεν πτοήθηκε από αυτό και ζήτησε από τους υποστηρικτές της ομάδας υπομονή για ακόμα μια χρονιά: «Κοιτάξτε το πρόσωπό μου. Σας μοιάζει για πρόσωπο απελπισίας; Είμαι χαρούμενος όταν και οι οπαδοί είναι χαρούμενοι, αλλά το βασικό είναι τώρα να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας με σωστό τρόπο. Για παράδειγμα πέρυσι δεν πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα που αγόρασε τους περισσότερους παίκτες. Είναι η δουλειά μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα και τον σύλλογο. Στο τέλος της χρονιάς θα δείτε αν έκανα τις σωστές επιλογές».

Δεν έχασε όμως και την ευκαιρία να αναφερθεί και στις συγκρίσεις του Λούκας Πέρεθ με τον Τζέιμι Βάρντι ύστερα από σχετικό ερώτημα που του έγινε: «Ναι μου θυμίζει τον Βάρντι και μου αρέσει πολύ ο Λούκας. Μπορεί να εξελίχθηκε αργά στην καριέρα του, αλλά έπαιζε σε διαφορετική θέση. Μετακινήθηκε στον άξονα και ήταν πολύ πετυχημένος. Πιστεύω πως έχει πολλές δυνατότητες και καλά τελειώματα».

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x