Champions League

Βενγκέρ: «Ο στόχος μας επετεύχθη»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Άρσεναλ κόντρα στην Βασιλεία (1-4) και την κατάληψη της πρωτιάς του 1ου ομίλου εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Εκμεταλλευόμενη το ... δώρο της Παρί Σεν Ζερμέν (2-2 στο Παρίσι με τη Λουντογκόρετς), η Άρσεναλ θα βρεθεί στην κλήρωση της Νιόν μετά από πέντε χρόνια ως πρώτη, ωστόσο αυτό δεν εφησυχάζει απόλυτα τον Αλσατό, δεδομένων των «δυνατών» ονομάτων που θα μπουν στην κληρωτίδα της Δευτέρας για τα νοκ-αουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι δύσκολο να το γνωρίζεις αυτό (σ.σ. εννοώντας το ποιοι θα προκριθούν), αλλά έχεις ένα συναίσθημα … ενοχής αν έχεις μια κακή κλήρωση ενώ προκρίθηκες ως πρώτος αντί για δεύτερος. Νιώθεις πως έχεις κάνει τη δουλεία που πρέπει και μπορείς να παίξεις τον επαναληπτικό στην έδρα σου. Το καταφέραμε αυτό. Η κλήρωση όμως δεν θα είναι πολύ διαφορετική για αυτούς που προκρίνονται, ιδίως αυτή τη στιγμή.

Δεν μπορώ να παραπονεθώ για σήμερα. Είχαμε άσχημα βράδια στο ποδόσφαιρο και σήμερα ήταν ένα ωραίο βράδυ. Ήρθαμε εδώ ξέροντας πως θέλουμε να ‘τελειώσουμε’ τη δουλειά και να παίξουμε καλά. Φυσικά ήμασταν και τυχεροί με το αποτέλεσμα της Παρί Σεν Ζερμέν, επομένως ήταν μια άκρως θετική βραδιά», σχολίασε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x