Αγγλία

Βενγκέρ: «Στην Άρσεναλ ή αλλού εγώ συνεχίζω»

Δεν πρόκειται να αφήσει το ποδόσφαιρο ο Αρσέν Βενγκέρ που θα συνεχίσει την προπονητική είτε μείνει στην Άρσεναλ, είτε αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες».

Οι ιδιοκτήτες της Άρσεναλ θέλουν να ανανεώσει και να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, οι οπαδοί είναι διχασμένοι, αλλά τα δεδομένα για τον Αρσέν Βενγκέρ είναι συγκεκριμένα.

Ο Αλσατός τεχνικός παραμένει στο ποδόσφαιρο, είτε μείνει στην Άρσεναλ είτε αποχωρήσει, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει την απόφαση του μέχρι τον Απρίλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρσέν Βενγκέρ στους δημοσιογράφους

«Θα συνεχίσω, είτε θα είμαι στην Άρσεναλ, είτε σε κάποια άλλη ομάδα. Η απόφασή μου θα παρθεί είτε τον Μάρτιο, είτε τον Απρίλιο. Προφανώς και νοιάζομαι πολύ για την Άρσεναλ. Βρίσκομαι εδώ 20 χρόνια... Είχα ευκαιρίες να φύγω αλλά δεν το έκανα γιατί νοιάζομαι τον σύλλογο.

Το θέμα είναι το κλαμπ να βρίσκεται σε καλά χέρια, είτε με εμένα προπονητή, είτε με κάποιον άλλον. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά και αληθινά προβλήματα, όχι στο δικό μου μέλλον αυτή τη στιγμή. Έχουμε άλλες προτεραιότητες. Και να φύγω εγώ, πάντως, η Άρσεναλ δεν θα κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x