Αγγλία

Βενγκέρ: «Θα ξοδέψουμε πολλά μόνο για τον σωστό παίκτη»

Έτοιμος να απαρνηθεί τη λιτή μεταγραφική πολιτική που τον χαρακτηρίζει και να ξοδέψει πολλά για τον σωστό παίκτη δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας ότι η ενίσχυση της Άρσεναλ δεν έχει τελειώσει.

Έχει τη φήμη του «σφιχτού» σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού σπάνια θα ξοδέψει πολλά χρήματα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε έτοιμος να επενδύσει πολλά σε περίπτωση που βρεθεί ο σωστός παίκτης.

Μιλώντας στο ESPN, ο Αλσατός τεχνικός τόνισε ότι ήδη η ομάδα του έχει ξοδέψει πάρα πολλά, αλλά αν χρειαστεί θα δώσει κι άλλα για την ενίσχυση του ρόστερ, εφόσον όμως βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής.

«Δραστηριοποιούμαστε ήδη πάρα πολύ στη μεταγραφική αγορά και αν βρούμε τους κατάλληλους υποψήφιους, τότε θα ξοδέψουμε πολλά λεφτά. Ήδη όμως το έχουμε κάνει αυτό.

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει. Σήμερα είμαστε στον Ιούλιο και η μεταγραφική αγορά ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου. Ξέρουμε ότι αυτό συμβαίνει πολλές φορές την τελευταία εβδομάδα. Έχουμε καιρό μπροστά μας, αλλά είμαστε δραστήριοι και δουλεύουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x