Stoiximan Super League

Βέρα: «Δύσκολη η σωτηρία, στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα κριθούν όλα»

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τον προπονητή του, Χάιμε Βέρα.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 3-1 από τον Άρη, με τον τεχνικό Βέρα να παραδέχεται την ανωτερότητα των «κιτρίνων», ενώ στάθηκε στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάιμε Βέρα στη συνέντευξη Τύπου:

- Για την ήττα από τον Άρη: «Νομίζω ότι ο Άρης έπαιξε πολύ καλά, ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο, γι’ αυτό κέρδισε. Εμείς πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά χάσαμε ευκαιρίες, όπως και στο δεύτερο. Ο Άρης έπαιξε καλή μπάλα και του αξίζουν συγχαρητήρια για το ποδόσφαιρο που έπαιξε».

- Για το αν πιστεύει στη σωτηρία της ομάδας του: «Ξέρουμε ότι ήταν δύσκολο και παραμένει έτσι. Έχουμε αγώνες μπροστά μας και θεωρώ ότι ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κριθούν όλα».

- Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχασε με ανατροπή, όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου: «Ξέραμε ότι ο Άρης θα πιέσει, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Γενικώς όμως είναι μια ομάδα που πιέζει. Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας, αλλά συνολικά δεν παίξαμε καλή μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι φανταστικά τα δύο γκολ που πέτυχε. Θα δούμε πλέον τι μπορούμε να κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Γενικώς είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες. Δουλεύουν και προσπαθούν».

- Για την αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα Σωτηρίου: «Δεν ήταν καλά ο Σωτηρίου και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x