Ιταλία

Βεράτι: «Τιμή για όλους η εθνική Ιταλίας»

Ενθουσιασμένος για το ότι γεγονός ότι φοράει τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας δηλώνει ο Μάρκο Βεράτι, ενώ τόνισε ότι ο Τζιανπιέρο Βεντούρα είναι ο κατάλληλος για τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα».

Xαρούμενος που βρίσκεται ξανά στα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας για τα ματς με Γαλλία (φιλικό) και Ισραήλ (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) εμφανίστηκε ο Μάρκο Βεράτι, ύστερα από την περιπέτεια του τραυματισμού του πριν από το Euro 2016.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά ήμουν επίσης χαρούμενος που για πρώτη φορά ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας. Μπορείς να πεις πως η ομάδα δούλεψε σκληρά και συγκεντρώθηκε αρκετά σε αυτό. Το … μαχητικό μας πνεύμα έχει επιστρέψει στις καρδιές των φιλάθλων μας. Ήταν ένα από όλα όσα πέτυχε ο Αντόνιο Κόντε», σχολίασε ο νεαρός μέσος.

Το έργο του Τζιανπάολο Βεντούρα δεν θα είναι προφανώς εύκολο, λόγω του μεγάλου έργου που αφήνει πίσω του ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος βρίσκεται τώρα στην Τσέλσι. «Κάθε προπονητής έχει το δικό του στυλ και τις μεθόδους του να δουλεύει. Ο Βεντούρα είναι εργασιομανής και διαθέτει μεγάλη εμπειρία γύρω από το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως είναι ιδανικός για την εθνική ομάδα, μπορεί εύκολα να συνεχίσει την καλή δουλεία που ο Κόντε άφησε φέτος», τόνισε ο 23χρονος.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x