Stoiximan Super League

Βεργέτης: «Είχαμε πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα»

Στους πολλούς παίκτες που βρέθηκαν στην ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολις οφείλεται το 2-2 με τον Ηρακλή σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως έλεγξαν το ρυθμό, δημιούργησαν ευκαιρίες και πως θα μπορούσαν να δεχτούν γκολ. Θεωρεί πως η φετινή χρονιά πρέπει να γίνει μάθημα για τη συνέχεια και πως προέκυψαν κάποια θετικά στοιχεία τη η φετινή περίοδο και πως θα ως θα φύγουν καλοί και θα έρθουν το ίδιο καλοί παίκτες το καλοκαίρι και πως δεν πρέπει να μηδενίζονται οι παίκτες.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια. Ήμασταν κατά διαστήματα αρκετά καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά παράλληλα ήμασταν επίφοβοι να κάνουμε το λάθος και να δεχτούμε φάσεις από τον Ηρακλή.

Αυτό οφείλεται στο νέο σχεδιασμό που δοκιμάζει η ομάδα και στα πολλά νέα πρόσωπα που απάρτιζαν την ενδεκάδα μας. Τα μηνύματα είναι θετικά γι’ αυτά τα παιδιά. Κλείσαμε μία χρονιά περιπετειώδη για το σύλλογό μας από την οποία χρονιά πρέπει να γίνουμε όλοι πιο σοφοί και να ασχοληθούμε επισταμένως με το τι πήγε λάθος και να παρουσιαστούμε καλύτεροι την επόμενη σεζόν».

Για το αν υπάρχουν θετικά από τη φετινή χρονιά:
Το ποδόσφαιρο είναι όπως και η ζωή. Σαφώς και υπάρχουν θετικά στοιχεία πάνω στα οποία θα πατήσουμε. Πολλές φορές κοιτάμε να βελτιώσουμε τα δεινά και αγνοούμε τα καλά, ώστε να τα ευνοούμε κι αυτά. Υπήρχαν θετικά πράγματα στη λειτουργία της ομάδας, αλλά σε μια χρονιά που σου αφήνει με πικρή γεύση πρέπει να κοιτάξουμε επισταμένως το τι θέλει βελτίωση».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται προσθαφαιρέσεις για τη νέα χρονιά:
«Είναι μια πάγια τακτική. Δεν φτιάχνεις ομάδα, διώχνοντας και φέρνοντας 15 παίκτες. Πρέπει η ομάδα να διατηρήσει έναν βασικό ‘κορμό’ παικτών, έναν πολύ καλό αριθμό και να κάνει ουσιαστικές και ποιοτικές προσθέσεις, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Σε αυτήν τη βάση πρέπει να στηριχτούμε.

Μην εκμηδενίζουμε παίκτες, οι οποίοι είναι καλοί και έχουν καριέρα σε καλές ομάδες από μία άσχημη σεζόν. Η αλήθεια είναι πως όταν κάτι ξεκινάει στραβά σε παίρνει η κάτω βόλτα. Δεν θα ήθελα να εκμηδενιστεί αυτό το ρόστερ, γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν τη θέληση να αντιστρέψουν την κατάσταση. Δεν μπορώ να πω αριθμούς αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι λίγοι αυτοί που θα αποχωρήσουν και λίγοι και ποιοτικοί αυτοί που θα έρθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x