Stoiximan Super League

Βέργης: «Μεγάλος κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων σε Ολυμπιακό»

Ο Βασίλης Βέργης ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για την πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού μετά τα χθεσινά γεγονότα στο Παμπελοποννησιακό.

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τα χθεσινά επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Ο Βασίλης Βέργης ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για την πολύ σοβαρή πιθανότητα τιμωρίας των «ερυθρόλευκων» με αφαίρεση βαθμών και ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

«Ο δικαστής δεν κρίνει με βάση πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια, αλλά με βάση την όλη εικόνα. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τεράστιο κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να υποστηρίξει πως αν του αφαιρεθούν βαθμοί, θα πρέπει να του αφαιρεθούν από το Κύπελλο. Ο κανονισμός στο άρθρο 13 δεν κάνει διαχωρισμό διοργανώσεων, συνεπώς ο Ολυμπιακός κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα και 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων. Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί σίγουρα με κόσμο, γιατί η απόφαση θα πρέπει να έχει βγει πέντε μέρες πριν τον αγώνα και τότε δεν θα έχουν βγει ούτε οι κλήσεις σε απολογία. Η Πειθαρχική Επιτροπή συνεδριάζει τις Πέμπτες, συνεπώς δεν θα εκτίσει την όποια ποινή έδρας ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι αιωνίων», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x