Stoiximan Super League

Βέργης στον ΣΠΟΡ FM: «Καμία εσπευσμένη εισαγωγή Ουζουνίδη στο νοσοκομείο»

Προγραμματισμένη κι όχι εσπευσμένη ήταν η εισαγωγή του Μαρίνου Ουζουνίδη στο νοσοκομείο μετά το ντέρμπι «αιωνίων» και δεν οφειλόταν σε… άγχος, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Βασίλης Βέργης.

Καμία σχέση με… άγχος δεν είχε η εισαγωγή του Μαρίνου Ουζουνίδη την Κυριακή στο νοσοκομείο. Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης και σε αντίθεση με ό,τι γράφτηκε, επρόκειτο για κάτι προγραμματισμένο κι όχι εσπευσμένο.

Ο Εβρίτης τεχνικός είχε κρυώσει στον αγώνα Κυπέλλου με την Καρδίτσα την περασμένη Τρίτη με αποτέλεσμα να του προκληθεί μια μικρή φλεγμονή στο στομάχι. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει στη μέση την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έτσι σε συνεννόηση με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, κ. Λεβάκο, αποφασίστηκε να γίνει η εισαγωγή την Κυριακή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής, τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε κάποιες εξετάσεις κι αφού το πρόβλημα που είχε ξεπεράστηκε πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Συνεπώς η σύντομη περιπέτεια υγείας του δεν είχε καμία σχέση με όσα γράφτηκαν περί άγχους, καθώς όσοι γνωρίζουν καλά τον προπονητή του «τριφυλλιού» μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν επηρεάζεται από δυσκολίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x