Stoiximan Super League

Βέργης στον ΣΠΟΡ FM: «Τόσα θα μπουν στα ταμεία από Βλαχοδήμο, έρχεται αντικαταστάτης»

Ο Β. Βέργης ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα οικονομικά δεδομένα από την πώληση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα και τις κινήσεις του Παναθηναϊκού για αντικατάστασή του. Τι γίνεται με Λουντ-Κουτρουμπή.

Ανάσα, αλλά όχι ολοκληρωτική λύση στα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού θα δώσουν τα χρήματα από την επικείμενη πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Ο Βασίλης Βέργης ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως είπε, οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους καθαρά περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 2 εκατ., ωστόσο από αυτά 300.000 ευρώ θα πάρει η Στουτγκάρδη (που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης), ενώ θα υπάρξουν και κάποιες άλλες κρατήσεις για εφορία, μάνατζερ κλπ.

Ακόμη δεν είναι οριστικό αν ο νεαρός γκολκίπερ θα φύγει τώρα ή το καλοκαίρι για τους «αετούς» της Λισαβόνας, αλλά αυτή τη στιγμή επικρατέστερο σενάριο είναι το πρώτο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την αντικατάστασή του, αφού διαθέσιμοι είναι μόνο οι Διούδης και Κότσαρης, και έχει στα υπόψη μία επιλογή νεαρού Έλληνα τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο πώλησης των Ρόμπιν Λουντ και Γιώργου Κουτρουμπή. Για τον πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σταντάρ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε διαπραγματευτική θέση ισχύος μιας και ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από το Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει χωρίς η ομάδα του να έχει κανένα όφελος από τη φυγή του το καλοκαίρι. Ο Φινλανδός μέσος θέλει να βοηθήσει τους «πράσινους», αλλά ο μάνατζέρ του είναι προφανές πως θα προτιμούσε να προχωρήσει τη μεταγραφή του πελάτη του ως ελεύθερου. Ο εκπρόσωπος του Λουντ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για συζητήσεις και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Όσον αφορά στον Κουτρουμπή, η Κροτόνε επανέρχεται για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός ελπίζει πως οι Ιταλοί θα προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 1,3 εκατ. ευρώ που έδιναν και το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x