Ισπανία

Βερμάελεν: «Έγινε δύσκολη η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τόμας Βερμάελεν είναι μέλος της Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά δεν αγωνίζεται και αυτό του δημιουργεί πρόβλημα, όπως δήλωσε.

Μπορεί ο Τόμας Βερμάελεν να είναι μέλος της Μπαρτσελόνα, όμως δεν το αρέσει που δεν αγωνίζεται καθόλου, όπως υποστήριξε σε βέλγικα Μέσα ενημέρωσης. Παρόλα αυτά ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για τα ματς με Βοσνία και με Κύπρο.

«Η ομάδα μου είπε ότι δεν μπορώ να φύγω το καλοκαίρι αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κλαμπ. Δεν παίζω και η κατάσταση είναι δύσκολη. Έμεινα παρόλο που υπήρξαν προτάσεις, όμως τώρα δεν παίζω και είμαι σε δύσκολη κατάσταση. Προσπαθώ να κάνω παραπάνω προπονήσεις και να μείνω αισιόδοξος, αλλά δεν μπορώ να αντικαταστήσω τα παιχνίδια και δεν μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο 31χρονος Βέλγος.

«Δεν μπορώ να παίξω ούτε με την δεύτερη ομάδα και αυτό είναι επίσης λυπηρό. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Κάποιος συμπαίκτης μου μπορεί να τραυματιστεί ή να τιμωρηθεί. Το παγκόσμιο κύπελλο και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πράγματα που θα με απασχολήσουν αργότερα. Θα δούμε και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό ξανά. Υπάρχει, πάντως, ειδικός όρος για μεταγραφή στο συμβόλαιό μου για ομάδες τις Premier League», πρόσθεσε ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα».

Ο Βερμάελεν είναι μέλος της Μπαρτσελόνα από το 2014, όμως λόγω τραυματισμών έχει αγωνιστεί μόλις σε 21 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ. Την περυσινή σεζόν δόθηκε δανεικός στη Ρόμα όπου πραγματοποίησε 12 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x