Stoiximan Super League

Βγάζει Στιλ, ώρα για Οδυσσέα

Εκτός ενδεκάδας για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα μείνει ο Λουκ Στιλ. Επικρατέστερος για τη θέση του ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Αντρέα Στραματσόνι παίζει το… κεφάλι του στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και φαίνεται πως καταλήγει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να δει βελτίωση σε σχέση με το απογοητευτικό πρόσωπο στο Άμστερνταμ.

Τα διαδοχικά μοιραία λάθη του Λουκ Στιλ σε συνδυασμό με την κακή του ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως θα φέρουν τον Άγγλο γκολκίπερ εκτός βασικού σχήματος. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι φαβορί για να πάρει τη θέση του, δίχως να αποκλείεται η λύση του πιο έμπειρου Στέφανου Κοτσόλη. Ο Στραματσόνι αναμένεται να συμβουλευτεί τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάριο Γκαλίνοβιτς, προτού αποφανθεί. Το βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για βασικό γκολκίπερ εν όψει Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ εκτός μάχης είναι οι Λεντέσμα, Λέτο, Σάμπα και Εμποκού. Η πιθανότερη σύνθεση στη Νέα Σμύρνη είναι: Βλαχοδήμος, Μέστο, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Γουακάσο, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x