Stoiximan Super League

Βγήκαν τα εισιτήρια της γιορτής της ΑΕΚ με Λεβαδειακό!

Να αρχίσουν να τιγκάρουν το ΟΑΚΑ στο ματς που ενδέχεται να μετατραπεί σε φιέστα τίτλου κόντρα στον Λεβαδειακό μπορούν οι ΑΕΚτσήδες. Προνομιακές τιμές στα εισιτήρια. Δεν θα ισχύσει η «κάρτα φίλου ΑΕΚ»

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τέθηκαν από το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση με το σύνθημα «Γιορτάζουμε και γεμίζουμε το ΟΑΚΑ!» και με προπονομιακές τιμές καλεί τον κόσμο της να βρεθεί στο γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, στο οποίο ενδέχεται να «στεφθεί» και μαθηματικά πρωταθλήτρια (εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

Σε συνεννόηση με την Ερασιτεχνική, οι άνθρωποι της ΠΑΕ αποφάσισαν στο συγκεκριμένο ματς να μην ισχύσει η κάρτα «Φίλου ΑΕΚ» προκειμένου να βοηθήσουν τους οπαδούς της ομάδας που ετοιμάζουν εκδρομές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Ξεκίνησε ήδη η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή 22 Απριλίου στις 19:00 μέσω του επίσημου σάιτ aekfc.gr, του επίσημου app My AEK και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, ενώ σε περίπου μια ώρα αρχίζει η προπώληση και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (για σήμερα) από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις 17:00. Αύριο Παρασκευή 20/04 και το Σάββατο 21/04 το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 22/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, ενώ είναι δωρεάν η προσέλευση για τα παιδιά έως δέκα ετών.
Θα ακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση».



inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x