Ιταλία

Βιδάλ: «Για πάντα Γιουβέντους»

Το απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς την πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, κοινοποίησε ο Αρτούρο Βιδάλ, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην Μπάγερν.

Κατέκτησε πρωταθλήματα και Κύπελλα Ιταλίας, κατάφερε να φτάσει με τη Γιουβέντους μέχρι τον τελικό του Champions League και ως εκ τούτου ο Αρτούρο Βιντάλ δεν μπορούσε παρά να έχει ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία του στους «μπιανκονέρι».

Ο Χιλιανός λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου, κοινοποίησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο twitter στο οποίο ευχαριστεί τους οπαδούς της πρώην του ομάδας ενώ δηλώνει ότι για πάντα θα έχει στην καρδιά του τη Γιουβέντους.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Θέλω να στείλω ένα χαιρετισμό μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ για αυτά τα τέσσερα χρόνια που περάσαμε μαζί. Θέλω να σας ευχηθώ όλη την τύχη του κόσμου και σας υπόσχομαι ότι θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Στην ψυχή μου θα είμαι πάντα ένας παίκτης της Γιουβέντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x