Champions League

Βιδάλ: «Να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο η Άρσεναλ»

Έναν αντίπαλο που θα παίξει ανοιχτό και όχι καταστροφικό ποδόσφαιρο όπως συμβαίνει με τους περισσότερους αντιπάλους στη Bundesliga, περιμένει στο Μπάγερν-Άρσεναλ ο Αρτούρο Βιδάλ.

Ο Αρτούρο Βιδάλ με δηλώσεις του φαίνεται αρκετά αισιόδοξος για την επανέναρξη του Champions League δηλώνοντας χαρακτηριστικά: « Θα δείξουμε για τί είμαστε φτιαγμένοι αρχής γενομένης από το ματς με την Άρσεναλ», προσπαθώντας έτσι να προαναγγείλει την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του Μονάχου.

Ακόμη ανέφερε : «Ελπίζω οι αντίπαλοί μας να παίξουν όπως παίζουν στην Αγγλία και να μην επικεντρωθούν μόνο στην μαζική άμυνα και στις αντεπιθέσεις. Η εν λόγω διοργάνωση προσφέρεται για θέαμα και όσες ομάδες αγωνίζονται σε αυτό, οφείλουν να παίξουν ανοιχτό-ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Σε γενικές γραμμές έστειλε μήνυμα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για τις διαθέσεις των Βαυαρών για τον αυριανό αγώνα υπογραμμίζοντας πως στο Μόναχο έχουν οπλιστεί με αρκετή αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα υποσχέθηκε στο κοινό της «Αλιάντς Αρίνα» ότι αυτή τη φορά η Μπάγερν θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της δοθούν και θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x