Europa League

Βιδάλ: «Το όνομα δε σου δίνει τη νίκη»

Τον τίτλο του φαβορί αφαίρεσε από τη Σεβίλλη ο Αλέις Βιδάλ, ενόψει του τελικού του Europa League κόντρα στην Ντνίπρο, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει προβάδισμα μόνο στο… όνομα.

Μόνο στο… όνομα είναι φαβορί η Σεβίλλη, σύμφωνα με τον Αλέις Βιδάλ. Οι Ανδαλουσιανοί αντιμετωπίζουν την Τετάρτη την Ντνίπρο στον τελικό του Europa League και ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού τόνισε ότι στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί, ανεξαρτήτως του τι πιστεύουν κάποιοι.

«Οι άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται ό,τι θέλουν. Βάση του ονόματός μας ναι, μπορεί να είμαστε το φαβορί, όμως το όνομα από μόνο του δεν σου δίνει τη νίκη. Ένας τελικός είναι διαφορετικός από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν φαβορί», ήταν τα λόγια του 25χρονου που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι είναι χαρούμενος από τη φετινή σεζόν της ομάδας του.

«Είχαμε μία πολύ καλή σεζόν. Θα τη βαθμολογούσα με δέκα στα δέκα, όμως, επειδή έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, θα της βάλω ενιάμιση. Είμαστε, πάντως, ήρεμοι, ενόψει του τελικού. Στο τέλος θα νικήσει ο καλύτερος και ελπίζω να είμαστε εμείς», είπε ο Ισπανός.

Από τη φετινή σεζόν, ο νικητής του Europa League παίρνει «εισιτήριο» για το επόμενο Champions League, με τον Αλέις Βιδάλ να επισημαίνει ότι η ομάδα του έχει ό,τι χρειάζεται για να αγωνιστεί εκεί.

«Το να αγωνιστείς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης είναι μεγάλη υπόθεση. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν εκεί και πιστεύω πως έχουμε ό,τι χρειάζεται για να το κάνουμε», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x