Stoiximan Super League

Βιεϊρίνια κατά Κούγια: «Ας τον μαζέψει κάποιος»

Εκνευρισμένος με την κίνηση του Αλέξη Κούγια να φτύσει τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με την κίνηση του Αλέξη Κούγια να φτύσει τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ. Ενοχλημένος από την συγκεκριμένη ενέργεια του προέδρου των «βυσσινί» εμφανίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Ας τον μαζέψει κάποιος τον πρόεδρο της Λάρισας. Δε θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πέλκας υπογράμμισε: «Μας πόνεσε πολύ η ισοπαλία. Πρέπει να μάθουμε να καθαρίζουμε τα παιχνίδια για να μη συμβαίνουν αυτά στο 89’».

Παράλληλα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης: «Σήμερα δεχτήκαμε γκολ στη μία φάση του αντιπάλου. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας γιατί σε μία στραβοκλωτσιά χάνεις δύο πολύτιμους βαθμούς».

Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική, ο νεαρός άσος είπε: «Περιμένω την ευκαιρία μου, πιστεύω ότι ο προπονητής βλέπει, ελπίζω ότι κάποια στιγμή ενώ εγώ συνεχίζω να δουλεύω θα με καλέσει. Ήμουν στις πρώτες κλήσεις με τον κ. Σκίμπε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x