Euro 2016

Βιεϊρίνια στον ΣΠΟΡ FM: «Με τον Σάντος πιστέψαμε στους εαυτούς μας» (audio)

Η αυτοπεποίθηση που έφερε στην Πορτογαλία ο Φερνάντο Σάντος ήταν «κλειδί» για να φτάσει στον τελικό του Euro, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τρισευτυχισμένος που θα βρεθεί σε έναν τελικό του Euro δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του, Αλέξη Σπυρόπουλο, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Ουαλίας με 2-0.

«Είχαμε πει από την αρχή πως στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο. Τώρα είμαστε στον τελικό και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο», τόνισε ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ.

«Πάντα έχεις το όνειρο να είσαι σε έναν τέτοιο τελικό. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα που είχε το γήπεδο στη Λισαβόνα το 2004. Δεν γίνεται κάθε μέρα να βρίσκεσαι σε έναν τέτοιο τελικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε», πρόσθεσε ο μπακ-χαφ της Βόλφσμπουργκ.

Μιλώντας για τη συμβολή του Φερνάντο Σάντος στην επιτυχία αυτή, είπε: «Ο κύριος Σάντος μάς έχει δώσει τη δύναμη που είχαμε χάσει μετά το Μουντιάλ και την ήττα από την Αλβανία. Μας έκανε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Προτιμήσεις για αντίπαλο στον τελικό μεταξύ Γερμανίας ή Γαλλίας δεν έχει. «Εμείς έχουμε πάντα το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Από την αρχή παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο και δεν θα το αλλάξουμε, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Όποιος κι αν περάσει θα είμαστε αουτσάιντερ. Η Γαλλία είναι οικοδέσποινα και η Γερμανία παγκόσμια πρωταθλήτρια, οπότε θα είναι το φαβορί. Μας αρέσει-δεν μας αρέσει αυτό, σημασία έχει πως είμαστε στον τελικό και τώρα θέλουμε το τρόπαιο», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x