Stoiximan Super League

Βιεϊρίνια: «Ανυπομονώ να επιστρέψω»

Την ανυπομονησία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βιεϊρίνια με δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Βόλφσμπουργκ. «Ευχαριστώ που δεν μου έβαλαν εμπόδια», είπε για τη γερμανική ομάδα.

Έτοιμος και… ανυπόμονος για τον ΠΑΟΚ είναι ο Βιεϊρίνια, όπως φαίνεται στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα της Βόλφσμπουργκ.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στην παλιά μου ομάδα και στην πατρίδα της συζύγου μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ που δεν έβαλαν εμπόδια στον δρόμο μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πέρασα στη Βόλφσμπουργκ. Πανηγυρίσαμε μαζί πολλές επιτυχίες, και έχω κερδίσει αναρίθμητους φίλους. Θα μείνουν πάντα στην καρδιά μου η πόλη, η ομάδα, αλλά πάνω από όλα οι φίλαθλοι».

Από τη μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βιερίνια, για την αφοσίωσή του τα τελευταία χρόνια. Τα έδινε όλα, πάντα, για την Βόλφσμπουργκ. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ θα μείνει αξέχαστο. Ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του τα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x