Ισπανία

Βίγια: «Τιμή μου που έπαιξα στην εθνική Ισπανίας»

Ο αποψινός αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η εθνική Ισπανίας και η υπόθεση του Άνχελ Βιγιάρ ήταν τα πράγματα για τα οποία μίλησε ο Νταβίντ Βίγια στη συνέντευξη τύπου.

Σήμερα (2/8) αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας ανάμεσα στη μικτή ομάδα του MLS και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νταβίντ Βίγια έκανε την δικιά του εκτίμηση για αυτή την αναμέτρηση, ενώ επιπλέον αναφέρθηκε και στην εθνική Ισπανίας και την πολύκροτη υπόθεση του Άνχελ Βιγιάρ.

Ο 35χρονος επιθετικός της Νιου Γιορκ Σίτι προβλέπει έναν δικαιολογημένα δύσκολο αγώνα, ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο που η ομάδα του μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελος της:

«Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος ξεκάθαρα έχει περισσότερη ποιότητα από εμάς. Μπορούμε, όμως, να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι εμείς βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της σεζόν μας ενώ εκείνοι προσπαθούν ακόμα να βρουν το ρυθμό τους».

Εν συνεχεία μίλησε για την εθνική Ισπανίας, ένα θέμα που του ξυπνά καλές μνήμες αλλά δεν εξελίχθηκε όπως επιθυμούσε:

«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο γιατί δεν έχω κληθεί εδώ και δύο χρόνια αλλά όπως λέω πάντα, ποτέ δεν τα παρατάω. Η εθνική Ισπανίας είναι η ομάδα που με έκανε περισσότερο χαρούμενο παίζοντας ποδόσφαιρο, ήταν τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι αδύνατον να αφήσω αυτό το συναίσθημα, αλλά η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη».

Τέλος, σχολίασε την υπόθεση του Άνχελ Βιγιάρ, πρώην πλέον προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας, μια υπόθεση που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά όπως υποστηρίζει την εθνική:

«Η υπόθεση του Άνχελ Βιγιάρ είναι πολύ δύσκολη και μάλιστα αυτό ισχύει περισσότερο για όσους θέλουν να τα πάει καλά η εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο του 2018. Ελπίζουμε το γεγονός αυτό να μην επηρεάσει την πορεία της Ισπανίας προς την Ρωσία».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x