Stoiximan Super League

Βίκτορ: «Καλή εικόνα γενικά. Δεν μου άρεσαν τα τελευταία λεπτά»

Ευχαριστημένος ήταν ο Βίκτορ Σάντσεθ σε γενικές γραμμές από την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Βέστερλο, με τον Ισπανό να έχει κάποια παράπονα για τη χαλάρωση στα τελευταία δέκα λεπτά.

Παράπονο μόνο από τη χαλάρωση των τελευταίων δέκα λεπτών είχε ο Βίκτορ Σάντσεθ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέστερλο.

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ τόνισε πως ο Εστέμπαν Καμπιάσο βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης.

«Γενικά είχαμε μία καλή εικόνα, με πολλές ευκαιρίες, ενώ καταφέραμε να σκοράρουμε τρεις φορές. Είχαμε και αρκετά στοιχεία διαφορετικά. Όμως, σε κάποια σημεία του ματς δεν ήμασταν πολύ γρήγοροι. Ήταν καλό τεστ με τη Βέστερλο», δήλωσε αρχικά ο Βίκτορ Σάντσεθ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Δεν μου άρεσαν τα τελευταία δέκα λεπτά που χάσαμε την έντασή μας. Δεν επιτρέπετε αυτό να συμβαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μην συμβεί ξανά αυτό. Στόχος είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία και τη δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων».

Για τον Καμπιάσο: «Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με μεγάλη ποιότητα. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς και το έδειξε από την πρώτη του επαφή, ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι αυτοί οι αγώνες λειτουργούν και ως προπονήσεις. Ακόμη και για παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ σήμερα και αυτή τη στιγμή συνεχίζουν την προπόνηση. Αυτό θέλουμε. Να δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση με όλους τους παίκτες, όπως και με τον Εστέμπαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x