Βέλγιο

Βήμα τίτλου η Αντερλεχτ

Έστω και δύσκολα, η Αντερλεχτ νίκησε 1-0 στην έδρα της Οστάνδης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για τον τίτλο και ξέφυγε προσωρινά στο +7 στην κορυφή από τη δεύτερη Μπριζ.

Η Αντερλεχτ νίκησε 1-0 στην έδρα Οστάνδης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και ξέφυγε, έστω και προσωρινά, με +7 στην κορυφή από τη δεύτερη Κλαμπ Μπριζ, που έχει ένα ματς λιγότερο και τη Δευτέρα αντιμετωπίζει στο Βάρεγκεμ τη Ζούλτε στο ντέρμπι της αγωνιστικής και αμφότεροι ίσως χάσουν βαθμούς και αυτό να βοηθήσει τους «αντερλεχτουά» να διατηρήσουν μία σημαντική διαφορά στην κορυφή.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, όμως με –1 από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Πάντως, οι πρωτευουσιάνοι ήταν ανώτεροι, αλλά χρειάστηκαν το γκολ του Χάνι στο 48’ για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.


Η σύνθεση της Αντερλεχτ: Μπεκς, Μ’ Μποντζί, Σπάιτς, Απια, Ομπράντοβιτς, Τσίπτσιου (69’ Ατσεαμπόνγκ), Τρέμπελ, Τίλεμανς (87’ Νιούτινκ), Ντέντονκερ, Χάνι, Τεόντορτζικ (73’ Τελίν)


Σάρωσε 3-0 στην έδρα της Κορτράικ η Γκενκ και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου για την έξοδο στο Europa League, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην τρίτη θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x