Stoiximan Super League

Για τη νίκη με Λαμία ο ΠΑΟΚ και... στέψη αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός

Την νίκη που θα τον οδηγήσει μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τούμπα τη Λαμία για την 27η αγωνιστική της Super League.

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας σήμερα τη Λαμία, στην Τούμπα, για την 27η αγωνιστική της Super League, καθώς σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει τη νίκη και ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει τον Παναιτωλικό, τότε να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζαμπά, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και για προληπτικούς λόγους είναι εκτός αποστολής.

Επίσης, οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μία ισοπαλία και παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αυτή τη στιγμή έχουν 70 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές απουσίες καθώς δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Σκόνδρας, Επστάιν, Καραμάνος, Καρυπίδης, Μελισσάς και ο τιμωρημένος Πίτι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι στη δεύτερη θέση με 60 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον Παναιτωλικό, έχοντας ως στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Νάτχο και Μιράντα, ωστόσο επέστρεψε μετά από 1,5 μήνα ο Βούκοβιτς.

Στους γηπεδούχους, ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να πάρει στην αποστολή τον Ντουάρτε για πρώτη φορά, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Μιχάι, Άργκους, Μοράρ, Καμαρά, Γιαννιώτης, Νταλακούρας και Θεοδωρόπουλος.

Επιπλέον, αντιμέτωπη με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, θα τεθεί η ΑΕΚ, θέλοντας να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, με τους να γηπεδούχους να απέχουν από τα νικηφόρα αποτελέσματα από τις 20 Ιανουαρίου, όταν επικράτησαν 2-1 του Ατρομήτου, ενώ έχουν περάσει 10 αγωνιστικές από τότε.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα, λόγω τραυματισμών, ενώ για να ξεκουραστεί είναι εκτός αγώνα ο Κρίστισιτς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης που είναι στη 12η θέση με 27 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει, χωρίς τον τραυματία Ιγκλέσιας, τον Λεβαδειακό στην 15η θέση με 20 πόντους.

Αναλυτικά η 27η αγωνιστική

inner

Η επόμενη (28η) αγωνιστική


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x