Stoiximan Super League

Βινίσιους: «Για τη νίκη η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη»

Στα όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Βινίσιους. «Νιώθω άνετα και πρέπει να αρπάξω την ευκαιρία» είπε για τον χρόνο συμμετοχής του.

Σύνθημα νίκης στη Νέα Σμύρνη έστειλε ο Βινίσιους. Ο μπακ της ΑΕΚ, μιλώντας στη Νova, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απέναντι στον Πανιώνιο, στην σκληρή δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις στην Ένωση.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας που δώσαμε για το κύπελλο κόντρα στον Πλατανιά μας αφήνει όλους χαρούμενους για την πρόκριση. Ξέραμε ότι επρόκειτο για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μια και πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Σε ότι αφορά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι εξίσου σημαντικό αφού παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Θα παίξουμε μακριά από την έδρα μας και δουλεύουμε για να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

- Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη; «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να μπούμε προσηλωμένοι από τα πρώτα λεπτά και να προσέξουμε ιδιαίτερα. Ο Πανιώνιος σίγουρα θα μπει δυνατά και θα θελήσει να μας πιέσει για να επωφεληθεί από τη δύναμη της έδρας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ακολουθήσουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να πάμε εκεί μόνο για τη νίκη».

- Το γεγονός ότι η ομάδα είναι αήττητη με τον Χιμένεθ στον πάγκο και έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ εκτός έδρας είναι κάτι που το σκέφτονται και τους επηρεάζει θετικά; «Προφανώς και κοιτάμε τα στατιστικά, αλλά πάνω απ' όλα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε τη νοοτροπία που δείχνουμε σε όλα τα τελευταία ματς. Ο προπονητής δουλεύει πάρα πολύ καλά και αγωνιστικά αλλά και στη συμπεριφορά που πρέπει να δείχνουμε στους αγώνες. Είναι δύσκολο ματς, παίζουμε καλά εκτός έδρας και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

- Ο ίδιος πως βιώνει το πρώτο του διάστημα στην ΑΕΚ;
«Έχω βρει ένα πολύ καλό κλίμα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ. Αγωνιστικά αυτό που θέλω είναι να αρπάξω την όποια ευκαιρία μου παρουσιαστεί για να έχω στη συνέχεια περισσότερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να μπορέσω να συνεισφέρω κι εγώ στη συνολική προσπάθεια που κάνει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x