Stoiximan Super League

Βινίσιους: «Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ανοιχτή. Η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της»

Μιλώντας σε βραζιλιάνικα Μέσα, ο Βινίσιους αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ τονίζοντας πως η ομάδα του έχει πιθανότητες πρόκρισης στον όμιλό της στο Europa.

Για την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League μίλησε ο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ένωσης, με δηλώσεις του σε Μέσα της Βραζιλίας, τόνισε πως το κλειδί της πρόκρισης στην επόμενη φάση θα είναι τα εκτός έδρας ματς.

«Ξεκινήσαμε την χρονιά γνωρίζοντας πως έχουμε πιθανότητες συμμετοχής είτε στο ChampionsLeague είτε στο EuropaLeague. Ευτυχώς, καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο μας, που ήταν να συμμετάσχουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πλέον, έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα που κάναμε ένα θετικό ξεκίνημα και μας δίνει περισσότερο ηρεμία για να δουλέψουμε στη διακοπή μέχρι να έρθει η πρεμιέρα των ομίλων του EuropaLeague. Σίγουρα η Μίλαν με τη δύναμη που έχει και την ιστορία μπαίνει ως φαβορί. Πιστεύω ότι η δεύτερη θέση είναι ανοιχτή και θα κριθεί κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συνήθως οι ομάδες τα πάνε καλά στην έδρα τους και αποτυγχάνουν να προσθέσουν πόντους όταν παίζουν εκτός. Όποιος ξέρει πώς να ισορροπήσει, θα έχει το πλεονέκτημα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x