Stoiximan Super League

Βινίσιους: «Όνειρό μου να παίξω στο Champions League»

Ο Βινίσιους μίλησε στο ESPN Brazil για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, την πορεία του σε αυτή αλλά και το όνειρό του να αγωνιστεί στο Champions League.

Να παίξει στο Champions League είναι το όνειρο του Βινίσιους Φρέιτας. Μιλώντας στο ESPN Brazil, ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ομάδα, την πορεία του σε αυτή, την συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά και τους Έλληνες οπαδούς και αποκάλυψε ένα αστείο συμβάν!

Αναλυτικά όσα είπε στο ESPN Brazil

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ:
«Έφτασα την τελευταία ημέρα τον μεταγραφών, στις 31 Ιανουαρίου. Η ομάδα δεν ήταν σε καλή περίοδο, αλλά ο τεχνικός διευθυντής μου είπε ότι το πρότζεκτ ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Κάναμε συνεχόμενες νίκες και προκριθήκαμε στα play off, στην τέταρτη θέση».

Για το γκολ που πέτυχε στο κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη: «Έπαιξα ως βασικός και σκόραρα και η ομάδα μπήκε στα play off με αυτή τη νίκη. Πήγα μετά έξω για φαγητό, έφτασα στο εστιατόριο με τον ξάδελφό μου και ένας οπαδός ήρθε από την απέναντι πλευρά του δρόμου φωνάζοντας το όνομά μου. Όλοι με κοιτούσαν. Ήταν πολύ... κουλ».

Για τους οπαδούς στην Ελλάδα: «Οι οπαδοί εδώ είναι πολύ φανατικοί. Όταν πηγαίνεις για φαγητό ή σε ένα εμπορικό κέντρο σε αγκαλιάζουν, θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί σου... Σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας είναι έτσι τα πράγματα».

Για το Τσάμπιος Λιγκ: «Ήταν μια θετική σεζόν. Είναι ένα όνειρο να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ένας στόχος μας. Θα έχω την ευκαιρία και θα δούμε τι θα συμβεί. Περιμένουμε τον πρώτο αντίπαλο και θα έχουμε 180 λεπτά για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x