Stoiximan Super League

Βιθέντε στον sportfm.gr: «Κανένα ενδιαφέρον της Βαλένθια για Γιόχανσον ή Σιμόες»

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τη Βαλένθια να εξετάζει τις περιπτώσεις των Γιόχανσον και Σιμόες έβαλε με δηλώσεις του στον sportfm.gr ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των «νυχτερίδων», Βιθέντε.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την Βαλένθια να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση απόκτησης κάποιου εκ των Σίμοες ή Γιόχανσον προχώρησε με αποκλειστικές δηλώσεις του στον sportfm.gr ο Βιθέντε Ροντρίγκεζ.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, από το Ιανουάριο του 2016 εκτελεί χρέη επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στην ισπανική ομάδα και είναι ο άνθρωπος που δίνει την τελική εισήγηση για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου της Ανδαλουσίας.

Το sportfm.gr επικοινώνησε μαζί του, ζητώντας του να σχολιάσει την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και θέλει τις «νυχτερίδες» να έχουν βάλει στο… μάτι το δίδυμο των κεντρικών χαφ της Ένωσης, μένοντας εντυπωσιασμένες από την εμφάνιση και την απόδοσή τους στο παιχνίδι του Σαν Σίρο (19/10) απέναντι στην Μίλαν.

Η απάντησή του ήταν… αφοπλιστική, καθώς ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έχει υπάρξει και ούτε πρόκειται ενδιαφέρον της Βαλένθια τόσο για τον Σουηδό όσο και για τον Πορτογάλο μέσο.

Παράλληλα αποκάλυψε, πως παρά τα όσα γράφτηκαν δεν έχει παρακολουθήσει κάποιον εκ των δύο ούτε στην αναμέτρηση του Σαν Σίρο ούτε σε κάποιο άλλο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον sportfm.gr και τον Αλέξανδρο Ξενικάκη για:

-το αν υπάρχει ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Γιόχανσον ή τον Σιμόες:
«Δεν υπάρχει κάτι σχετικά με αυτούς τους δύο παίκτες. Κυκλοφόρησε και εδώ αυτή η φήμη, ωστόσο δεν τους παρακολουθούμε. Μπορεί να έχουν γραφτεί διάφορα στον Τύπο, όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει το ο,τιδήποτε, ούτε υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά μας. Ούτε τους έχουμε παρακολουθήσει, ούτε έχουμε κάνει κάποια κίνηση, ούτε έχουμε εκδηλώσει το ενδιαφέρον μας για αυτούς. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, όμως εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για κανέναν παίκτη της ΑΕΚ και δεν έχουμε κάνει την παραμικρή κίνηση».

-τα δημοσιεύματα που θέλουν την ισπανική ομάδα να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής τους:
«Εδώ βγαίνουν συνεχώς τέτοιες ειδήσεις. Δεν μπορούμε να τις εκλαμβάνουμε όλες στα σοβαρά. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε. Δεν ενδιαφερόμαστε ούτε για τον Σιμόες, ούτε για τον Γιόχανσον».

-το αν τους παρακολούθησε ο ίδιος στο ματς με την Μίλαν στο Σαν Σίρο όπως γράφτηκε:
«Δεν είδα το συγκεκριμένο ματς. Μπορεί να κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο στον Τύπο, ωστόσο δεν βρισκόμουν καν στο Μιλάνο εκείνη την ημέρα, πόσο μάλλον να παρακολουθήσω και το παιχνίδι».

inner

-το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με κάποιον από την ΑΕΚ:
«Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ. Δεν ξέρω από πού προέκυψαν αυτές οι φήμες».

-το αν γνωρίζουν στην Βαλένθια πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Γιόχανσον:
«Αυτό που ξέρουμε είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ».

-το αν αναζητά η Βαλένθια παίκτη που να αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου:
«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για το αν θα αποκτήσουμε παίκτη στο κέντρο. Μέχρι τα Χριστούγεννα υπάρχει αρκετός χρόνος, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x