Europa League

Βίτορ: «Εμείς το κάναμε εύκολο»

Σίγουρος πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα εμφανιστούν συγκεντρωμένοι απέναντι στην Μπρόντμπι είναι ο Μιγκέλ Βίτορ που τόνισε πως οι Δανοί έχουν καλή ομάδα.

Τη νίκη και στον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι θέλει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι οι Δανοί έχουν καλή ομάδα, παρά το 5-0 του πρώτου ματς, που όπως τόνισε οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν εκείνοι που με την απόδοσή τους έκαναν το παιχνίδι να μοιάζει εύκολο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το 5-0 του πρώτου ματς: "Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα από το πρώτο ματς. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Δεν τους είδαμε χαλαρά. Εμείς το κάναμε εύκολο το ματς. Η Μπρόντμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και το κάναμε εύκολο. Θέλουμε και αύριο να γυρίσουμε με την νίκη".

Για το αν ο ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα: "Όταν υπάρχει ανταγωνισμός και αρκετοί παίκτες στην ίδια θέση είσαι υποχρεωμένος να δώσεις τον καλύτερο εαυτό για να γίνεις καλύτερος και αυτό είναι καλό για την ομάδα".

Για το αν θα είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ: "Ο κάθε παίκτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι συγκεντρωμένος στο ματς. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε το επόμενο ματς".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x