Champions League

Βίτορ: «Παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός»

Χαρούμενος για την ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη», όμως προσγειωμένος ενόψει του επαναληπτικού κόντρα στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ. «Πιστεύω ότι θα περάσει ο ΠΑΟΚ», είπε ο Πορτογάλος στόπερ

Αισιόδοξος πως η Χάποελ Μπερ Σεβά μπορεί να τα καταφέρει και να περάσει στο Ισραήλ, έπειτα και από το 0-0 στο Φάληρο, παρουσιάστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος στόπερ, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Τέλος, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι σε θέση να περάσει τον Άγιαξ.

Για το αν το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη για τον ίδιο: «Όχι γιατί ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας μας. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί. Παίξαμε καλά στην άμυνα προσπαθήσαμε για ένα γκολ, δεν μας βγήκε, όμως όλα είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας».

Για τα τρία στόπερ: «Ναι όντως ο προπονητής επέλεξε να αγωνιστούμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αυτό μας βοήθησε καθώς ανταποκριθήκαμε καλύτερα».

Για τον επαναληπτικό: «Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί , όμως έχουμε καλό προαίσθημα και το όνειρο να περάσουμε στην επόμενη φάση έχοντας και την βοήθεια του κόσμου μας».

Για τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με τον Άγιαξ: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x