Stoiximan Super League

Βίτορ: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ»

Για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μιγκέλ Βίτορ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την έξοδο του «Δικεφάλου» στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ τόνισε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα για το αν θα παραμείνει ή όχι και παραπονέθηκε για αυτό. Θεωρεί πως έδειξε την αξία του και περιμένει να τον καλέσουν, ευχαριστώντας κόσμο και Σαββίδη.

Αναλυτικά: «Δεν είναι δική μου η απόφαση. Η ομάδα έχει τον τελευταίο λόγο. Εγώ πέρασα καλά εδώ. Έτσι είναι η ζωή. Αν δεν αλλάξει κάτι... Δεν είχα ενημέρωση πριν τα πλέι οφ. Αυτό είναι ένα παράπονο που έχω. Δεν νομίζω πως είχα να αποδείξω κάτι στα πλέι οφ μετά από τρία χρόνια στην ομάδα. Έχω δείξει ποιος είμαι.

Είπαμε να μιλήσουμε αύριο, μεθαύριο. Ίσως κάτι αλλάξει, αλλά μέχρι την άλλη εβδομάδα πρέπει να ξέρω τι θα κάνω. Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ευχαριστώ τους οπαδούς. Ευχαριστώ και τον ιβάν Σαββίδη, που έχει επενδύσει πολλά λεφτά».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμπλήρωσε πως: «Θα κάνουμε χαρούμενες διακοπές μετά από μια δύσκολη σεζόν. Είχαμε την πίστη πως θα τα καταφέρουμε στα πλέι οφ και το κάναμε.

Σε ομαδικό επίπεδο, η ομάδα άρχισε με νέους παίκτες. Θέλαμε να βρούμε χημεία. Έκλεισε η σεζόν με χαρούμενο τρόπο. Προσωπικά, νομίζω βοήθησα και νιώθω όμορφα. Έτυχε σε αυτά τα ματς να σκοράρω. Ίσως σε άλλα να ήμουν άτυχος.

Μπράβο στον Ιβιτς, γιατί το αξίζει. Μας πήρε σε μια δύσκολη στιγμή και τα κατάφερε. Θα έχουμε μια καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x