Stoiximan Super League

Βίτορ: «Στην Τούμπα είναι αλλιώς»!

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα, έχοντας ως «όπλο» τη βοήθεια του κόσμου του, εμφανίζεται ο Μιγκέλ Βίτορ.

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος στηρίζει πολλά για την έκβαση του αποψινού ντέρμπι στη δύναμη της Τούμπας και την ώθηση που μπορεί να δώσει σε εκείνον και τους συμπαίκτες του ο κόσμος της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είχαν περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν: «Σίγουρα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες μέρες ξεκούρασης και τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για ντέρμπι είναι μειονέκτημα για εμάς. Από την άλλη πλευρά, όμως, εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να δώσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και αυτό είναι θετικό. Άλλωστε, τα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό δημιουργούν εξαρχής υψηλά κίνητρα. Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες της Τούμπας: «Ξέρουμε ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, όπως ήταν και στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει, όπως το κάνει πάντα. Είναι σημαντικό να είναι στο πλευρό μας γιατί μας δίνει επιπλέον δύναμη. Με τη συμπαράσταση των οπαδών μας πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά και κάθε αντίπαλο στο γήπεδό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x