Stoiximan Super League

Βλαχοδήμος: «Να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Στην ανάγκη να ξεχαστεί γρήγορα το παιχνίδι και η ήττα από την Ξάνθη στάθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε για το παιχνίδι:

«Μας έλειψε το γκολ απόψε, προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Ξέραμε τι θα μας συμβεί, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα, παρότι προσπαθήσαμε για αυτό. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια στα οποία όποιος βάλει πρώτος γκολ θα νικήσει».

Για το γκολ του Βασιλάκη υποστήριξε... «Δεν έχω δει ακόμα, πιστεύω πως ήταν σίγουρα ωραίο και με λίγη τύχη. Ένας τερματοφύλακας δεν θέλει ποτέ να δέχεται γκολ και αυτό ήρθε πραγματικά από το πουθενά. Τις προηγούμενες εβδομάδες δείξαμε τι δουλειά κάνουμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε και κατέληξε:

«Θέλαμε να νικήσουμε απόψε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την Ξάνθη, να πάμε στην προπόνησή μας αύριο και να ετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται. Η Ξάνθη είναι μια δυνατή ομάδα με καλή τακτική, οργανωμένη στην άμυνα. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ και κάπως έτσι χάνεις αυτά τα παιχνίδια», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x