Πορτογαλία

Βλαχοδήμος: «Φαντάζομαι να τελειώνω την καριέρα μου στην Μπενφίκα»

Δηλώσεις σχετικά με την πορεία του στην Μπενφίκα, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του, έκανε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Δηλώσεις σε Μέσο του εξωτερικού έκανε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μιλώντας για την πορεία του στην Μπενφίκα, της οποίας την εστία έχει υπερασπιστεί σε 197 παιχνίδια από το καλοκαίρι του 2018 όταν μετακόμισε στη Λισαβόνα για χάρη της, τόνισε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους «αετούς», ενώ αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας:

Για την πορεία του στην Μπενφίκα: «Είναι κάτι ξεχωριστό αυτό που έχω κάνει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Προφανώς και με κάνει περήφανο. Ναι, φαντάζομαι να τελειώνω την καριέρα μου στην Μπενφίκα. Αισθάνομαι καλά, αλλά όλο αυτό είναι κάτι μακρινό. Στο ποδόσφαιρο πας μέρα με την ημέρα».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του: «Όταν με συνδέουν με μία τόσο μεγάλη ομάδα είναι κάτι που με τιμά. Αντικατοπτρίζει και την καλή δουλειά που κάνουμε στην Μπενφίκα. Όμως είναι μόνο εικασίες και δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου με υποθέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x